Een globale aanpak voor het beheer van de toegang tot uw site, daarvoor kan u bij checkmade terecht. Van advies tot uitvoering en onderhoud.

Checkmade begeleidt iedereen op een vlotte en correcte manier op uw site. We denken op voorhand goed na over de juiste implementatie van toegangscontrole. We zorgen voor een aangename en professionele bezoekerservaring. We zorgen voor de nodige veiligheid door ongewenste bezoekers tegen te houden. And last but not least, we zorgen voor meer rendement.

MAAK UW ORGRANISATIE FUTUREPROOF

 

SITE ACCESS MANAGEMENT (SAM)

Verkort de doorlooptijd op uw site met 10-50%. En zorg tegelijk voor meer veiligheid. Met Site Access Management laat u vrachtverkeer zich op voorhand aanmelden en registreren. Ze worden in hun eigen gekozen taal begeleid naar de laad- en loszone en ontvangen alle nodige documenten automatisch. Bezoekers en leveranciers ontvangen ook een digitaal token om zich aan te melden. U wordt automatisch op de hoogte gebracht van hun aankomst. En u heeft een realtime overzicht van wie zich waar bevindt. The future is here.
 

ACCESS CONTROL SYSTEMS

Toegangscontrole is complex. Wij denken met u mee en zorgen voor alle mogelijke automatisaties. De juiste persoon toegang geven op het juiste moment. We begeleiden u doorheen het hele proces.
 

CCTV

Wilt u een duidelijk beeld van wat er in en rond uw site gebeurt? Zowel overdag als ’s nachts? Dan is CCTV (Closed Circuit Television) of camerabewaking onmisbaar.
 

DEUREN & POORTEN

Veiligheidsdeuren, automatische deuren, contactloos onthaal, metalen deuren, poorten, … voor een professionele site zijn er heel wat toegangen die correct afgesloten moeten worden. Wij zijn er voor u als one-stop-shop.
 

PARKINGINRICHTING

Een boven- of ondergrondse parking inrichten is onze specialisatie. Steeds met het oog op performantie en innovatie.
 
Klaar om uw organisatie naar een volgend niveau te tillen? Contacteer ons.
 

Heeft u een project in het verschiet waarbij
wij u van dienst kunnen zijn?

BESPREEK UW PROJECT MET ONS

Industriële Site

Decospan – Toegangscontrole en Site Access Management

Karmelieten Gent – Slagbomen – Parkingbeheer

Erasmus Ziekenhuis – Check-in-at-work & Toegangscontrole

Medlog – Toegangscontrole & Toegangsautomatisatie

Med Repair – Parkingbeheer – Toegangscontrole