Downloads

 

Een nieuwe parking? Checkmade zorgt voor de hele inrichting

Checkmade ontwikkelt en beheert kwaliteitsvolle autoparkings over heel België. We hebben als doel om het leven van onze klanten en de eindgebruiker zo aangenaam mogelijk te maken. We opereren vanuit ons hoofdkwartier te Zele. Onze materiaalkennis is enorm en we zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve manier om onze klant te ontzorgen. Onze parkings zijn veilig, comfortabel en futureproof.

 

Een slimme en kostenefficiënte vorm van toegangscontrole

Checkmade heeft de perfecte totaaloplossing om de doorlooptijd van uw logistieke proces te verminderen met 10-50%. Dit bespaart u een pak administratief werk en geld. Door slim te automatiseren gaat uw rendement onmiddellijk omhoog.

 

U heeft deuren nodig? Wij hebben alles in huis.

U heeft een bepaald type deur of poort nodig voor de bouw of vernieuwing van een gebouw, productiehal, kantoor of winkel? Onze grote sterkte is dat wij alles in huis hebben. Ons breed aanbod laat ons toe om u volledig te ontzorgen. Een enorm gemak voor u, want u kan ons vertrouwen om zowel uw deuren als poorten te installeren.  

Checkmade is al jaren gespecialiseerd in stalen deuren voor industriële, semi-industriële en openbare toepassingen. Ons type deuren behoren tot de meest kwalitatieve van de markt.

Daarvoor kunnen wij onze klanten verschillende mogelijkheden aanbieden: brandwerend, inbraakwerend, geluidswerend, … of een combinatie hiervan. We hebben in de loop der jaren ons aanbod uitgebreid omdat we hiermee onze klanten echt weten te ontzorgen. We zijn enorm streng op kwaliteit en streven ernaar steeds perfect werk af te leveren binnen de vooropgestelde timing.

 

U bouwt een nieuw appartementencomplex? Dan is checkmade uw betrouwbare partner voor een efficiënte realisatie

Bij checkmade weten we als geen ander dat de bouw van een appartementencomplex een sterk staaltje techniek en planning nodig heeft. Als betrouwbare en efficiënte partner kan u op ons rekenen.

 

Een professionele site: Checkmade beheert uw site

Bij checkmade weten we als geen ander dat de toegang en circulatieflow op een professionele site op een serieuze manier behandeld moet worden.

U wil uw medewerkers, bezoekers, logistiek en leveranciers snel en vlot toegang geven tot de zones waar zij bevoegd voor zijn. Tegelijk wil u ongewensten detecteren en tegenhouden.
Checkmade heeft alles in huis voor een globale en nauwkeurige aanpak. Onze expertise is enorm. Die laat ons toe om echt met u mee te denken en het juiste advies te leveren m.b.t. uw wensen en noden.
Een van onze grootste sterktes is dat we steeds op zoek zijn naar de meest innovatieve en betrouwbare oplossingen. We bieden dus alleen systemen aan waar we overtuigd van zijn én die futureproof zijn. 

 

Toegangscontrole waardoor u kan ontspannen

Bij checkmade weten we als geen ander dat de toegang tot uw complex op een serieuze manier behandeld moet worden.

U wil uw bezoekers, medewerkers en leveranciers snel en vlot toegang geven tot de zones waar zij bevoegd voor zijn. Tegelijk wil u ongewenste bezoekers detecteren en tegenhouden.

Checkmade heeft alles in huis voor een globale en nauwkeurige aanpak. Onze expertise is enorm. Die laat ons toe om echt met u mee te denken en het juiste advies te leveren m.b.t. uw wensen en noden. 

Een van onze grootste sterktes is dat we steeds op zoek zijn naar de meest innovatieve en betrouwbare manieren om toegang te verlenen. We bieden dus alleen systemen aan waar we overtuigd van zijn én die futureproof zijn. 

 

Alles voor uw werf

Toegangscontrole is complex. Zeker bij plaatsen in volle ontwikkeling. U wil erover waken dat u medewerkers en leveranciers een vlotte toegang verleent en dat ongewenste bezoekers niet op de site geraken.

Daarnaast is een goede toegang noodzakelijk vanuit veiligheidsoogpunt. Doordat de uitvoerder verantwoordelijk is voor alle aanwezigen op de bouwplaats moet hij inzicht en overzicht hebben van iedereen die zich op de bouwplaats bevindt. Iedereen moet tevens snel, veilig en gecontroleerd het terrein kunnen verlaten.

Bekijk onze oplossingen voor elke entree.

 

Toegangen voor zorginstellingen

 

5 voorbeelden waarop site access management voor kostenbesparing zorgt