Brievenbusgehelen

Checkmade is de ideale partner voor het plaatsen of vervangen van brievenbusgehelen. We werken steeds met volledig nieuwe gehelen. We beschikken over een zeer uitgebreid gamma aan stijlen en mogelijkheden.
 

BRIEVENBUSGEHELEN

U bent op zoek naar een brievenbusgeheel? Bij checkmade bent u aan het juiste adres! Meestal volstaat een foto samen met de afmetingen van de bestemming om een eerste prijsraming te kunnen opmaken. We creëren voor u een brievenbus op maat. We garanderen steeds een zeer correcte prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze brievenbusgehelen zijn voorzien op wisselende bewoners waardoor naamplaatjes eenvoudig vervangen kunnen worden. Hierdoor blijft de inkomhal netjes en verzorgd en vermijden we slordig overgeplakte naamplaatjes.

Er zijn verschillende mogelijkheden van afwerking. Denk maar aan de integratie van een parlefoon, verlichting of gravering van de naam van het gebouw. Contacteer ons voor meer informatie m.b.t. ontwerp en mogelijke kleurcodes. We denken steeds mee na en zorgen voor een architecturaal verantwoorde oplossing.
 

VOORDELEN VAN ONZE BRIEVENBUSGEHELEN

  • Talloze opties qua uitvoering: We werken voor u een esthetisch brievenbusgeheel uit op maat.
  • Verwisselbare naamplaatjes: Nieuwe bewoners krijgen dus spiksplinternieuwe plaatjes.
  • Professionele plaatsing: Ons ervaren team staat klaar voor een efficiënte plaatsing.

 
U bent op zoek naar het juiste advies en een correcte realisatie voor uw project? Neem contact met ons op.