Over Checkmade

Checkmade is een one-stop-shop voor alles wat betreft toegangscontrole en toegangsautomatisatie. We bieden elke klant het ultieme comfort en de controle aangaande het toegangsbeheer van gebouwen of terreinen. Elke organisatie die haar toegang op een correcte, veilige en efficiënte manier wil verschaffen, is bij ons aan het juiste adres.

We opereren vanuit ons hoofdkwartier in Zele. Gelegen tussen Antwerpen, Gent en Brussel zijn we overal snel ter plaatse. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in onze sector en hebben al heel wat mooie realisaties en samenwerkingen op ons conto staan. We zijn momenteel actief in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Denemarken. Als echte ondernemers slaan we graag nog verder onze vleugels uit.

Hoe we werken

Eerst en vooral luisteren we naar uw noden. Hoe werkt u vandaag en hoe wil u morgen werken? We zijn een partner die meedenkt en eerlijk en rechtuit advies levert. We vinden het belangrijk om innovaties te introduceren en zijn daarom steeds op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Efficiëntie is voor ons enorm belangrijk. In de eerste plaats voor onze klanten; door de zaken die we bij u implementeren zorgen we ervoor dat u efficiënt kan werken. Ook de samenwerking met ons moet efficiënt verlopen. Daarom voorzien we telkens een spoc voor het hele project. Die persoon houdt u op de hoogte van de werken en zorgt ervoor dat we nakomen wat we beloven.

Checkmade, dat is access made to work.