Veiligheid, expertise en klantvriendelijkheid in één, dat is de service van checkmade.

Al meer dan 30 jaar zijn wij actief in de bankensector. We kennen het reilen en zeilen en weten perfect wat u van ons verwacht.

ONZE DIENSTEN

Kluizen

Van eenvoudige kluizen tot kluiskamers, checkmade heeft de kennis en expertise om uw bank van de nodige materialen te voorzien. Ons eigen team zorgt ook voor onderhoud. We hebben heel veel reserve-onderdelen in stock, zelfs van de meest oude kluizen in het land. Als u dus een sleutel kwijt bent, of er breekt een sleutel af, dan weet u ons te vinden.
 

Transport van kluizen

U wil kluizen transporteren van de ene locatie naar de andere? Checkmade is ervaringsdeskundige en voert uw transfort professioneel en deskundig uit.
 

Toegangscontrole

Alles staat of valt met het toekennen van toegang aan de juiste personen. Een sluitplan zorgt voor een goede basis. Checkmade denkt met u mee en zorgt ervoor dat iedereen toegang krijgt tot de ruimtes die voor hem of haar voorzien zijn.
 

Camerabewaking

Camera’s die een oogje in het zeil houden om de veiligheid te verhogen is voor ons een koud kunstje. Verschillende types beschikbaar, afhankelijk van uw noden.
 

Parkinginrichting

Een boven- of ondergrondse (betaal)parking inrichten is onze specialisatie. Steeds met het oog op performantie en innovatie. Wij voorzien alle hardware en zorgen ervoor dat u een overzicht heeft van bezettingsgraad en inkomsten. Ook voor onderhoud kan u bij ons terecht.
 
Bespreek uw project
Heeft u een project in het verschiet?
Vertrouw op checkmade. Access made to work.
 

Contacteer checkmade
 

Banken