Een aangenaam bezoek, dat start aan de inkom. Checkmade begeleidt u van advies tot uitvoering. Uw bezoekers komen gegarandeerd met plezier terug.

ONZE DIENSTEN

Contactloos onthaal

Geef uw bezoekers toegang tot uw gebouwen door middel van aanmeldkiosken waaraan een betaalterminal gekoppeld is. Door middel van tickets met een QR- of barcode of door middel van een badge die ze kunnen tonen aan een speedgate of aan een tourniquet, krijgen ze toegang tot uw gebouw. Snel, eenvoudig en performant.

Camerabewaking

Camera’s die een oogje in het zeil houden om de veiligheid te verhogen is voor ons een koud kunstje. Verschillende types beschikbaar, afhankelijk van uw noden.

Toegangscontrole

Alles staat of valt met het toekennen van toegang aan de juiste personen. Een sluitplan zorgt voor een goede basis. Checkmade denkt met u mee en zorgt ervoor dat iedereen toegang krijgt tot de ruimtes die voor hem of haar voorzien zijn.

Parkinginrichting

Een boven- of ondergrondse (betaal)parking inrichten is onze specialisatie. Steeds met het oog op performantie en innovatie. Wij voorzien alle hardware en zorgen ervoor dat u een overzicht heeft van bezettingsgraad en inkomsten. Ook voor onderhoud kan u bij ons terecht.

Bespreek uw project
Wilt u graag werk maken van uw onthaal?
Contacteer checkmade. Access made to work.

Neem contact op

Recreatie

Ice Skating Center Mechelen – Toegangsautomatisatie

Sportpaleis- Toegangsautomatisatie & Toegangscontrole