Site access management

Site Access Management (SAM)

Een toegangscontrolesysteem zoals site access management (SAM) geeft uw organisatie de mogelijkheid om de totale kostprijs van uw logistieke processen te reduceren door het beheer van uw inkomende en uitgaande stroom van transporten te automatiseren.

Graag meer weten? Download nu onze brochure!

 

Wat is Site Access Management?

Alles draait bij Site Access Management rond een self service portaalsite (een webgebaseerde applicatie die zowel voor uw medewerkers als uw bezoekers overal toegankelijk is). Wanneer uw bezoeker aankomt kan hij zich inchecken op deze site met een e-ticket dat hij op voorhand heeft ontvangen. Niet-aangekondigde bezoekers kunnen zich ter plaatse aan het self service loket registreren en direct om toegang vragen. Dit vermindert de wachttijd en zorgt voor een vlottere ontvangst.

HOE WERKT SITE ACCESS MANAGEMENT IN DE PRAKTIJK?

BEZOEKERSBEHEER

Wanneer een werknemer een afspraak maakt met een bezoeker krijgt deze naast een agenda uitnodiging eveneens een e-ticket voor de portaalsite. Eens aangekomen in het gebouw kan uw bezoeker zich met dit e-ticket aanmelden en inchecken in uw organisatie. Uw gate management software beheert zowel de toegang voor individuele bezoekers als werknemers van onderaannemers.

Een Site Access Management Systeem is een slimme en kostenefficiënte vorm van toegangscontrole die bovenal ook het comfort voor uw bezoekers verhoogt.

TOEGANGSCONTROLESYSTEEM EN LOGISTIEK BEHEER

Door te integreren met uw bestaande toegangscontrole en systemen voor logistiek beheer heeft de bezoeker automatisch toegang tot de juiste zones op uw logistieke sites hetgeen u een pak administratief werk bespaart. Na het bezoek wordt de toegang automatisch weer gedeactiveerd.

Een Site Access Management of Yard Management Systeem is daarom de perfecte oplossing om 10 – 50% van de check-in en on-site doorlooptijd op uw logistieke sites te verminderen.

U bent op zoek naar het juiste advies en een correcte realisatie voor uw project? Neem contact met ons op. We hebben een uitstekende expertise in toegangscontrolesystemen en helpen u graag verder met het systeem dat uw organisatie nodig heeft.

De synergie tussen fysische en digitale beveiliging van logistieke sites en hun informatiestromen vormt in de komende jaren een uitdaging voor elke onderneming.
– DHL Logistics Trends Radar