Sluitplan

Een sluitplan of een slotenplan heeft als doel te bepalen welke persoon toegang heeft tot welke deur.
 

SLUITPLAN

Een slotenplan kan uitgevoerd worden in mechanische cilinders maar ook in elektronische veiligheidscilinders. De meest gekende toepassing van een slotenplan is een appartementsgebouw. Iedere eigenaar heeft toegang tot zijn eigen appartement en kan met dezelfde sleutel de gemeenschappelijke inkomdeur openen, zijn persoonlijke garage, berging , brievenbus, enzovoort.

Een mechanisch sluit- of slotenplan wordt bijna altijd uitgevoerd in een veiligheidscilinder. Op die manier heeft de deur al een eerste minimale beveiliging tegen inbraak en is de eigenaar die zijn appartement verhuurt zeker van het feit dat zijn sleutels door de huurder niet kunnen worden bijgemaakt. Deze sleutels kunnen enkel worden bijgemaakt na voorlegging van het eigendomscertificaat van de sloten.

De sleutels van een sluitsysteem zien er op het eerste zicht allemaal hetzelfde uit. Alleen heeft de eigenaar van appartement A enkel toegang tot alle gemeenschappelijke delen, maar heeft die persoon geen toegang tot appartement B. Een dergelijk systeem kan ook handig zijn in een artsenpraktijk: de arts kan overal binnen, de secretaresse enkel in de gemeenschappelijke ruimtes. Hetzelfde geldt voor bedrijfsgebouwen.

Is uw inkomhal correct beveiligd?
Heel vaak zien we inkomhallen die nooit afgesloten worden. Checkmade kan ervoor zorgen dat een inkomhal automatisch gesloten wordt tussen bijvoorbeeld 22.00 uur en 06.00 uur. Enkel degenen met een sleutel of badge hebben dan toegang tot de gebouwen, of de centrale inkomdeur kan van op afstand worden geopend.

Wij beschikken over verschillende oplossingen om uw veiligheid te verhogen.
Contacteer ons gerust voor het juiste advies.
 

VOORDELEN VAN EEN SLUITPLAN

  • Optimale beveiliging: Inbraakwerend dankzij veiligheidscilinders.
  • Selectieve toegang: Bepaal zelf wie toegang heeft tot welk deel van het gebouw.
  • 1 sleutel voor alle deuren: Open met dezelfde sleutel verschillende ruimtes.
  • Professionele plaatsing: Ons ervaren team staat klaar voor een efficiënte plaatsing.

 
U bent op zoek naar het juiste advies en een correcte realisatie voor uw project? Neem contact met ons op.