Elke nieuwbouw heeft verschillende toegangen. Checkmade staat in voor de invulling ervan.

Metalen deuren, veiligheidsdeuren, poorten, brievenbusgehelen, camerabewaking, … bij een toegang komt heel wat kijken. Wij hebben alles in huis voor een kwalitatieve en vlotte installatie. Al meer dan 30 jaar bouwen we mee aan verschillende projecten. Bouwen we binnenkort ook mee aan dat van u?

TOTAALOPLOSSING

Bespaar uzelf tijd en geld door checkmade in te schakelen voor de hele installatie van uw toegang. U kan bij ons terecht voor:
 

Deuren en poorten

Veiligheidsdeuren, automatische deuren, metalen deuren, poorten, … voor een nieuwbouw zijn er heel wat toegangen die correct afgesloten moeten worden. Wij zijn er voor u als one-stop-shop.
 

Brievenbusgehelen

Onze brievenbusgehelen worden op maat gemaakt. Opties zoals parlofoon, verlichting, naambordjes met verwisselbare naamkaartjes, graveringen, verschillende kleuren of materialen, … vrijwel alles is mogelijk.
 

Parkinginrichting

Een boven- of ondergrondse parking inrichten is onze specialisatie. Steeds met het oog op performantie en innovatie.
 

Camerabewaking

Camera’s die een oogje in het zeil houden om de veiligheid te verhogen is voor ons een koud kunstje. Verschillende types beschikbaar, afhankelijk van uw noden.
 

Toegangscontrole

Alles staat of valt met het toekennen van toegang aan de juiste personen. Een sluitplan zorgt voor een goede basis. Checkmade denkt met u mee en zorgt ervoor dat iedereen toegang krijgt tot de ruimtes die voor hem of haar voorzien zijn.
 

Heeft u een project in het verschiet waarbij
wij u van dienst kunnen zijn?

BESPREEK UW PROJECT MET ONS

Residentiële Bouw

De Refuge te Gent – Parkingbeheer – Slagbomen

Bonpasteur Anderlecht – Sluitplan & Brievenbusgehelen