Een toegankelijk gebouw met een performante toegangscontrole. Daarvoor moet u bij checkmade zijn.

Checkmade biedt een totaaloplossing voor alle toegangen in uw gebouw. Van automatische deuren, contactloos onthaal tot de inrichting van bijhorende parkings.

Deuren en poorten

Veiligheidsdeuren, automatische deuren, contactloos onthaal, metalen deuren, poorten, … voor een overheidsgebouw zijn er heel wat toegangen die correct afgesloten moeten worden. Wij zijn er voor u als one-stop-shop.

Contactloos onthaal

Geef uw bezoekers toegang tot uw gebouwen door middel van aanmeldkiosken waaraan een betaalterminal gekoppeld is. Door middel van tickets met een QR- of barcode of door middel van een badge die ze kunnen tonen aan een speedgate of aan een tourniquet, krijgen ze toegang tot uw gebouw. Snel, eenvoudig en performant.

Camerabewaking

Camera’s die een oogje in het zeil houden om de veiligheid te verhogen is voor ons een koud kunstje. Verschillende types beschikbaar, afhankelijk van uw noden.

Toegangscontrole

Alles staat of valt met het toekennen van toegang aan de juiste personen. Een sluitplan zorgt voor een goede basis. Checkmade denkt met u mee en zorgt ervoor dat iedereen toegang krijgt tot de ruimtes die voor hem of haar voorzien zijn.

Parkinginrichting

Een boven- of ondergrondse (betaal)parking inrichten is onze specialisatie. Steeds met het oog op performantie en innovatie. Wij voorzien alle hardware en zorgen ervoor dat u een overzicht heeft van bezettingsgraad en inkomsten. Ook voor onderhoud kan u bij ons terecht.

Een project in het vooruitzicht? Contacteer checkmade.
Contact