Transport Roosens – Site Access Management

Transport Roosens zag het levenslicht in 1932. Begonnen als eenmanszaak met paard en kar en uitgegroeid tot een 90-koppig team met een modern wagenpark. Het is een uit de kluiten gewassen kmo die we met onze toegangscontrole, camerabewaking, parkingbeheer en videofonie mochten ondersteunen. Managing director Peter van de Kerkhof neemt ons mee in het verhaal:

“Destijds waren wij op zoek naar een firma uit de buurt die in poorten en camera’s deed. Op die manier zijn we bij checkmade terecht gekomen. Het was de bedoeling om onze site een pak veiliger te maken. We wilden ervoor zorgen dat niet zomaar iedereen kon binnenwandelen. Je moet weten: we vullen hier containers met giftige gassen, die moeten uiteraard correct afgesloten en beveiligd worden. Checkmade stond in voor het hele project. Ze hebben onze toegangscontrole geplaatst zowel op linker- als rechteroever. Het was een complexe installatie, maar ze hebben dat tot een goed einde gebracht en momenteel hebben wij alles goed onder controle.

We zijn gestart met het sturen van alle deuren, poorten en camera’s vanop afstand, en dit uiteindelijk op beide locaties. Er werd toegangscontrole d.m.v. badgelezers voorzien. Dit jaar gaan we nog een pak verder: we installeren Site Access Management (SAM). Dankzij dat systeem, gaan we echt de vruchten kunnen plukken. Door het automatiseren van de toegang voor onze eigen wagens met nummerplaatherkenning, winnen we heel veel tijd. Dankzij een gedetailleerde toegangscontrole kunnen we de flows optimaliseren en de toegang voor bezoekers automatiseren. 2020 wordt opnieuw een jaar van modernisering!”

Peter van de Kerkhof
Managing director