Snellooppoort

Uw interne processen gaan vlot met een snellooppoort
Bent u actief in de detailhandel of grootindustrie, en wil u uw interne logistiek efficiënter inrichten? Dan is een snellooppoort de geknipte oplossing. Zo’n poort, ook wel snelrolpoort genoemd, heeft verticaal bewegende doeken om toe- en doorgangen snel te sluiten en te openen. Zo verbetert u aanzienlijk uw logistieke flow.
 

BETERE WERKOMSTANDIGHEDEN MET EEN SNELLOOPPOORT

Geoptimaliseerd procesverloop
Onze snellooppoort is ontwikkeld voor een snelle installatie en eenvoudige bediening. De snelle openings- en sluitsnelheden en het deurblad dat zich na een crash zelf herintroduceert in de geleidingen staan garant voor een probleemloze en soepele werking.

Energiebesparingen
Openingssnelheden tot 2,3m/s en een snelle sluiting zorgen ervoor dat de deur nooit langer dan nodig openblijft. Zo wordt veel energie bespaard!

Afdichting
De ritsen in de nauwe geleidingen waarborgen een uitstekende isolatie. Ze minimaliseren de infiltratie van tocht en stof. Om de isolatie-eigenschappen nog te verbeteren zijn extra afdichtingen als optie verkrijgbaar.

Geluidsarm
Een stille werking is gegarandeerd dankzij de speciaal ontwikkelde zijgeleidingen, de doorlopende ritsen en de speciale veerringen die trillingen absorberen.
 

VEILIGHEID VERZEKERD

Bescherming van mensen en goederen
Mogelijke hindernissen worden onmiddellijk gedetecteerd door het beproefde dubbele veiligheidssysteem. In het onwaarschijnlijke geval van een crash zijn het flexibele deurblad en de zachte onderrand ontwikkeld om geen schade te berokkenen.

snellooppoort checkmade

Gebruiksvriendelijk
De sturing met LCD display met 32 karakters wordt je waardevolle assistent en houdt je op de hoogte over de werking van de deur. Het aanpassen van de instellingen en plannen van onderhoudsbeurten wordt zo erg eenvoudig. Een makkelijk toegankelijk manueel ontgrendelsysteem garandeert een snelle opening bij een noodgeval.
 

intelligent en mooi design

Knappe looks
Het kader heeft een gestroomlijnde en robuste constructie. De afdekking van de rol ziet er strak uit en is met zijn afgeschuinde bovenkant makkelijk schoon te maken. De afgeronde PVC
zijafdekkingen vormen een mooie toevoeging aan het algemene design.

Onderhoudsarm
De zachte start en stop beperken de krachten op de motor en verminderen het energieverbruik. De snellooppoort heeft een beperkt aantal bewegende onderdelen en vraagt weinig onderhoud.
Herstellingen na een crash met het gordijn zijn niet nodig gezien het deurblad zichzelf automatisch in de geleidingen herstelt.

Plaatsbesparing
De voetafdruk van onze snellooppoort is beperkt dankzij de 2 smalle zijkolommen. De compacte constructie en de beperkte bovenruimte voor het opgerolde gordijn garanderen een maximale doorgangshoogte- en breedte.

Neem contact met ons op en samen bekijken we uw wensen, noden en de verschillende mogelijkheden. Op basis van onze jarenlange expertise, geven we u een correct en helder antwoord. Bij de installatie zorgen we steeds voor een professioneel team van plaatsers die uw project efficiënt behandelen. Naast installatie kan u bij ons ook terecht voor het onderhoud. Een continue service die de duurzaamheid van uw snellooppoort garandeert.

contact

 

VOORDELEN VAN SNELLOOPPOORTEN

  • Geoptimaliseerd procesverloop
  • Energiebesparingen
  • Afdichting
  • Geluidsarm
  • Veiligheid
  • Mooi design
  • Snelle installatie voor onmiddellijk resultaat

snellooppoort checkmade