Erasmus Ziekenhuis – Check-in-at-work & Toegangscontrole

Bij werken in onroerende staat is de aanwezigheidsregistratie verplicht voor plaatsen waar werken worden uitgevoerd waarvan het totale bedrag een bepaalde minimumdrempel overschrijdt. Bij het inchecken worden alle gegevens van de persoon die op een werf aan het werk is, rechtstreeks opgeslagen in de database van de Sociale Zekerheid.

 
Hoe werkt het?
 

Slagbomen en badgescanners

Checkmade installeerde op een bouwwerf van het Erasmus Ziekenhuis in Anderlecht een combinatie van toegangscontrole en een Check-in-at-Work applicatie aan de hoofdingang van de werf. Wanneer iemand zich aanmeldt bij de security post, krijgt deze persoon een badge waarmee hij via een tripode of het zwenkhek de werf kan betreden. Door zich aan te melden met de badge is de persoon in kwestie eveneens automatisch ingecheckt bij Check-in-at-Work. De slagbomen en badgescanner zorgen voor een vlotte toegangscontrole en doorstroming van het in- en uitrijdende verkeer.
 
Checkmade: Uw partner voor intelligente toegangscontrole oplossingen
Checkmade is reeds jarenlang gespecialiseerd in parkingbeheer en toegangscontrole. Voor diverse bedrijven en overheden zorgen onze installaties voor parkingbeheer, toegangscontrole en bezoekersbeheer ervoor dat er een vlotte doorstroming is van bezoekers aan hun sites.
 

Overtuigd? Plan meteen een gesprek met ons in!

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en laat ons weten welke jouw uitdagingen zijn. Wij contacteren u om een kennismakingsgesprek in te plannen of om uw vragen te beantwoorden.

“The entrance strategy is actually more important than the exit strategy.”
Edward Lampert