Hightech-koortsscanners

Checkmade beschikt over 2 types koortsscanners. Deze scanners zorgen ervoor dat je snel en efficiënt koorts kan detecteren en eventueel besmette personen de toegang tot je gebouw, site, event of publieke plaats kan weigeren.
 

HOE WERKT HET?

Type 1 is een handheld-toestel. Dat toestel is zoals de naam het zegt, een toestel dat je vast in de hand neemt en op die manier per persoon de lichaamstemperatuur kan scannen. Eenvoudig in gebruik en zeer handig in kleinere ruimtes.

Type 2 is een bullet/turret-oplossing. Deze koortsscanner is vooral aan te raden op plaatsen waar veel personen tegelijk toestromen. Artificial Intelligence (AI) maakt een snelle en correcte screening mogelijk.

Deze koortsscanner bevat onder andere een warmtebeeldcamera en een visuele scan en meet de lichaamstemperatuur met een nauwkeurigheid van 0,05 graden Celsius. In één uur kan ons toestel tot 3.000 mensen scannen, wat het geschikt maakt voor publieke plaatsen.
 

VOORDELEN VAN FEVER SCREENING

  • Eenvoudig te installeren
  • U verhoogt de veiligheid
  • 2 verschillende types toestellen, afhankelijk van de locatie
  • Nauwkeurige metingen
  • U kan snel actie ondernemen
  • Geschikt voor grote massa’s

 
Checkmade is een one-stop-shop voor globale toegangscontrole en -automatisatie. We bieden ook camera’s, veiligheidsdeuren, kluizen en toegangsautomatisatie aan. Interesse in een thermische camera en fever screening?

Contacteer ons voor advies of een vrijblijvende offerte.
 


 
VZW De Lindeboom was een van de eerste woonzorginstellingen die de koortsscanners in gebruik namen. Wij spraken directeur Jan Vansteenkiste over hun bevindingen.
 
Lees hier het volledige interview.