Automatische schuifdeuren zorgen voor hartelijk welkom

Onze automatische schuifdeuren creëren een gastvrije en functionele toegang voor winkels, horeca, kantoren en openbare gebouwen. Ze zien er strak uit, heten uw bezoekers van harte welkom én zijn plaats besparend. Daarnaast zorgen ze voor een optimaal energiemanagement in uw gebouw. Geen onnodig lange openstaande deuren waar warmte of koelte uit ontsnapt dus!

Ontdek onze brede waaier aan contactloze toegangsoplossingen – van verborgen deurautomaten en glazen toegangsdeuren tot inbraakveilige deuren. Met de automatische schuifdeuren van checkmade kiest u voor een comfortabele, aantrekkelijke en veilige toegang voor uw gebouwen.

Zo’n deur wil ik ook!

Wat zijn de voordelen van automatische schuifdeuren?

Automatische schuifdeuren zijn een interessant alternatief voor de klassieke draaideur of de zelf te openen en sluiten toegangsdeuren. Ze bieden verschillende voordelen:

  • U kunt schuifdeuren zowel binnen als buiten installeren. Zo vinden we voor elke situatie een juist passende oplossing, zowel visueel als praktisch.
  • Ze maken uw gebouw extra toegankelijk voor grote bezoekersstromen.
  • Ook rolstoelgebruikers, bezoekers met kinderwagens en winkelwagens ervaren een aangenaam welkom gevoel.
  • Een automatische schuifdeur bespaart heel wat plaats in vergelijking met een draaideur.
  • U bespaart heel wat energie omdat automatische deuren enkel open- en dichtgaan wanneer nodig.
  • Automatische schuifdeuren werken contactloos en geruisloos. Goed voor de oren en een hygiënische maatregel dus.
  • De plaatsing loopt al even geruisloos als het open en sluiten van de deur, of toch bijna.
  • Schuifdeuren vragen weinig onderhoud.
  • Ze hebben een lange levensduur.

Ontdek onze realisaties

Daarnaast bieden automatische schuifdeuren een verhoogde veiligheid. Omdat ze volledig automatisch functioneren, kunnen ze worden uitgerust met diverse beveiligingssystemen, zoals sensoren die ervoor zorgen dat de deuren niet dichtgaan als er iemand in de doorgang staat. Dit voorkomt ongelukken en zorgt ervoor dat iedereen veilig het gebouw kan betreden en verlaten. Bovendien kunnen ze worden gekoppeld aan het beveiligingssysteem van het gebouw, waardoor onbevoegde toegang wordt voorkomen.

Kiest u voor een enkele of dubbele deur?

Bij automatische schuifdeuren heeft u de mogelijkheid om eindeloos te variëren en te combineren met andere bestaande producten. Of u nu een enkele of een dubbele deur wil, met of zonder verlichting, extra afdichtingen, … alles is mogelijk en afgewerkt in een RAL-kleur naar keuze. Enkele schuifdeuren zijn vaak de meest plaats besparende oplossing voor kleinere retailers of winkels en horecazaken in het midden van de stad met een kleine doorgang. Ze zijn ook een goedkopere oplossing dan een dubbele geautomatiseerde schuifdeur. Dubbele automatische schuifdeuren zorgen dan weer voor een optimale doorgang en gebruiksgemak. We installeren dubbele automatische schuifdeuren dan ook vaak in ziekenhuizen, luchthavens en winkelcentra waar grote stromen bezoekers zich verplaatsen. Esthetisch zorgt een dubbele schuifdeur ook voor evenwicht en balans. Een extra reden in architecturale panden en projecten om voor een dubbele automatische schuifdeuroplossing te gaan.

Automatische schuifdeur

Bij het kiezen tussen een enkele en een dubbele schuifdeur moet u ook rekening houden met de toekomstige groei van uw bedrijf of instelling. Als u verwacht dat het aantal bezoekers zal toenemen, kan het verstandig zijn om meteen te kiezen voor een dubbele schuifdeur, zodat u niet later opnieuw hoeft te investeren in een grotere deur. Daarnaast biedt een dubbele schuifdeur meer flexibiliteit bij het in- en uitladen van grote voorwerpen, wat handig kan zijn in commerciële omgevingen.

schuifdeur automatische deur

Hoe installeert u een automatische schuifdeur?

Een automatische enkele of dubbele schuifdeur laat u best plaatsen door een professional. Waarom? Omdat de installatie ervaring en behoorlijk wat technische kennis vraagt. Een niet correcte installatie zorgt voor vroegtijdige slijtage, storende geluiden en suboptimale open- en sluitinstellingen. Bij ons kan u rekenen op een team dat er staat, met de nodige ervaring. We komen onze afspraken na en communiceren helder en duidelijk op de werf. Onze plaatsers houden rekening met de deadlines en noden van de klant. We staan garant voor een uitstekende afwerking en een werf die netjes wordt achtergelaten.

Bovendien bieden wij een uitgebreide aftersales service. Dit betekent dat we niet alleen de installatie van de schuifdeuren verzorgen, maar ook het onderhoud en eventuele reparaties. Onze deskundige technici staan altijd klaar om problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat uw deuren altijd in topconditie blijven. Dit zorgt voor gemoedsrust en verzekert u ervan dat uw investering op de lange termijn rendeert.

 

Bent u op zoek naar het juiste advies in automatische schuifdeuren en een kwalitatieve realisatie voor uw project?
Contacteer ons