Mechatronische toegangscontrole

Mechatronic Access Control (MAC) geeft uw organisatie de mogelijkheid om het toegangsbeheer van al uw gebouwen en remote locaties te beheren door middel van een intelligente sleutel. Met deze sleutel beheert u de toegang tot elke locatie vanop afstand.
 

HOE WERKT HET?

Alles draait bij MAC rond de combinatie van een intelligente sleutel (mechatronic key) met een digitaal sleutelplan. De programmatie van de toegangsrechten gebeurt in de sleutel zelf waardoor 1 sleutel kan gebruikt worden om de toegang tot meerdere locaties te beheren. Door elke site uit te rusten met een mechatronische sleutel geeft u aan elke bezoeker op het juiste tijdstip de juiste toegangsrechten.

Intelligent sleutelplan
Onderaannemers, service personeel, medewerkers, … Weet u nog wie zich op welke locatie bevindt, op welk tijdstip en voor hoelang? Tijdsregistratie wordt voortaan kinderspel. Al deze gegevens beheert u vanuit 1 digitaal sleutelplan: Visueel aantrekkelijk en makkelijk in gebruik.

1 sleutel voor elke locatie
Mechatronic Access Control kan makkelijk geïnstalleerd worden op uw bestaande deuren, poorten, etc. Er is geen extra bekabeling nodig. Enkel de bestaande cilinder wordt vervangen door een mechatronische cilinder. De communicatie tussen de sleutel en de beheersapplicatie gebeurt volledig draadloos via een beveiligde verbinding in de cloud.
 

VOORDELEN VAN MECHATRONISCHE TOEGANGSCONTROLE

  • Inzicht in uw toegangscontrole: U bepaalt zelf wie waar toegang tot heeft.
  • 1 sleutel voor alle deuren: Weg met die dikke sleutelbos. U heeft slechts 1 sleutel nodig om verschillende deuren op verschillende locaties te openen.
  • Sleutel verloren is geen ramp: Bij verlies of diefstal van een sleutel programmeren we het verloren medium uit.
  • Houdt ongewenste bezoekers tegen: Wie niet op uw terrein of in een bepaalde ruimte moet zijn, geraakt niet binnen.

Twijfelt u wat de beste optie is voor uw terrein? Benieuwd naar de mogelijkheden voor deze installatie?
 
Neem gerust contact met ons op, we denken met u mee.