Medlog – Toegangscontrole & Toegangsautomatisatie

Checkmade werkte samen met Medlog voor een totaalproject op het vlak van: toegangscontrole, toegangsautomatisatie en de integratie met bestaande bedrijfsprocessen.
 

Toegangsautomatisatie logistiek transport

De Haven van Antwerpen is één van de grootste havengebieden op wereldvlak. Vrijwel alle producten die je in het dagelijks leven gebruikt, komen via de haven van Antwerpen. Elk product vraagt om een eigen manier van transport. Daarom zorgen dagelijks 1.650 medewerkers ervoor dat de logistiek in goede banen wordt geleid. Als technology partner van de Haven van Antwerpen & Medlog zorgt checkmade voor de automatisering van de toegangscontrole voor vrachtwagens en het vlot verloop van het laden en lossen van de containers voor verder vervoer via de weg.

Hiervoor gebruikten we o.m. de volgende technologieën: Automatische toegangscontrole met aanmeldzuilen, document scanning en OCR (Optical Character Recognition), data transfer via mobiele Wifi en integratie met bestaande warehousemanagementsoftware.

Meer weten over Site Access Management voor de logistiek?
 

Overtuigd? Plan meteen een gesprek met ons in!

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en laat ons weten welke jouw uitdagingen zijn. Wij contacteren u om een kennismakingsgesprek in te plannen of om uw vragen te beantwoorden.

“The entrance strategy is actually more important than the exit strategy.”
Edward Lampert