Offline toegangscontrole

Checkmade biedt oplossingen voor offline toegangscontrole met decentraal beheer waarbij bijvoorbeeld een smartphone, een smartcard of een keytag als intelligente sleutel kan dienen.
 

HOE WERKT HET?

De meest gebruikte vorm van toegangscontrole is nog steeds een kaart of een badge systeem. Kaarten en badges kan u op een gemakkelijke manier blokkeren indien iemand ze verliest, steelt of wanneer ze niet worden teruggevonden wanneer iemand uw bedrijfsgebouw verlaat. Het laat u toe de toegang tot uw site te bewaken, zonder dat het al te veel in het oog springt. Met behulp van onze software heeft u een actueel zicht op wie zich waar bevindt. De badgelezers worden zeer vaak gebruikt in combinatie met tijdregistratiesystemen.

Een andere populaire manier van toegang verlenen, is via een codeklavier. Met een codeklavier kan u de toegang tot uw gebouw beperken met een geheime code. Los van het feit of iemand met een badge, een vingerafdruk of een code toegang wil tot uw gebouwen, kan u verschillende groepen van gebruikers instellen met hun eigen toegangsrechten.
 

VOORDELEN VAN OFFLINE TOEGANGSCONTROLE

  • Verschillende mogelijkheden mbt offline toegangscontrole
  • U verhoogt de veiligheid
  • U kan uw gebouw indelen in verschillende zones en voor sommigen de toegang beperken
  • Combinatie met software mogelijk zodat u realtime informatie beschikbaar heeft

 
Contacteer ons voor meer informatie omtrent de mogelijkheden.