Toegangsautomatisatie via slagbomen

Dankzij de installatie van slagbomen, beveiligt u uw terrein op een eenvoudige en efficiënte manier. Gewenste bezoekers krijgen toegang tot het domein, ongewenste bezoekers houdt u tegen.
 

Hoe werkt het?

Checkmade installeert elektrische slagbomen waarbij u de mogelijkheid heeft om verschillende opties in te schakelen. Verkiest u automatische toegangscontrole met een ticketing systeem? Of gaat u voor kentekenherkenning? Er zijn heel veel mogelijkheden. Onze slagbomen hebben verschillende lengtes voor zowel standaardparkings, maar ook voor industriële terreinen.

Een extra functie van onze slagbomen, is het optimaliseren van de veiligheid. Vaak zijn er op uw domein verschillende verkeersstromen en is er behoefte aan een verkeerslicht om de veiligheid te garanderen. Ook dat kan in combinatie met een slagboom geïnstalleerd worden.
 

Voordelen van slagbomen

  • Toepasbaar op bijna elk terrein: Onze slagbomen hebben verschillende lengtes waardoor ze bijna op elk terrein geplaatst kunnen worden.
  • Verhoogt de veiligheid: Dankzij een slimme plaatsing kan u verkeersstromen zelf coördineren en d.m.v. een verkeerslicht ongevallen vermijden.
  • Houdt ongewenste bezoekers tegen: Wie niet op uw terrein moet zijn, geraakt er ook niet op.
  • Verschillende uitvoeringen: U heeft zelf de mogelijkheid om te kiezen waarmee u een slagboom wil uitrusten. Gaat u voor een basisversie of kiest u voor de uitvoering met verschillende opties? U bepaalt zelf wat u nodig heeft.

 
Twijfelt u wat de beste optie is voor uw terrein? Benieuwd naar de mogelijkheden voor deze installatie?
Neem gerust contact met ons op, we denken met u mee.

Graag meer weten? Download nu onze brochure!
 


 

Ook ZNA is overtuigd van onze diensten

We spraken ZNA (Ziekenhuis Netwerk Antwerpen) in Hoboken rond de transformatie van de parking.
 
Lees hier het volledige interview.