Expo Gent – Parkingbeheer

Artexis staat in voor een succesvol beheer van beurshallen, meeting centres en congrescentra in België en Zweden. Artexis koos Checkmade als technology partner voor het parkingbeheer van Expo Gent.

 

Een 100% flexibele oplossing

Elke standhouder krijgt een badge voor de periode dat ze in Expo Gent aanwezig zijn. Op hun voucher staat een individuele toegangscode (barcode). De toegangscontrole en –validatie gebeurt hier ook aan de aanmeldzuil. Er is geen communicatie meer nodig met een validatieserver in het gebouw.

Dit vergemakkelijkt de installatie doordat er geen kabels moeten getrokken worden.

Dankzij de mobiele slagboomeilanden garanderen we voor Expo Gent een optimale flexibiliteit. De mobiele slagboomeilanden kunnen gemakkelijk worden verplaatst.

De piekmomenten voor het vlotte verloop van de bezoekersstroom tijdens een evenement zijn het binnen-en buitenrijden van de parking. Om de continuïteit van de werking op kritische tijdstippen zoals deze te garanderen, heeft Checkmade voor elke situatie de gepaste Service Level Agreements.
 
Voor meer informatie over onze diensten: contacteer ons voor vrijblijvend advies.
 

Overtuigd? Plan meteen een gesprek met ons in!

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en laat ons weten welke jouw uitdagingen zijn. Wij contacteren u om een kennismakingsgesprek in te plannen of om uw vragen te beantwoorden.

“The entrance strategy is actually more important than the exit strategy.”
Edward Lampert