Veilig, klantvriendelijk en elegant: automatische deuren

Automatische deuren zijn een enorme meerwaarde voor uw pand. Ze geven het een moderne uitstraling, klanten en leveranciers krijgen het gevoel welkom te zijn én ze zorgen voor extra veiligheid. En mocht u denken dat daar de voordelen van een automatische deur stopt, dan moeten we u teleurstellen. Automatische deuren zorgen naast al de voorgaande zaken ook voor een sterke daling in energieverbruik, zowel in warme maanden als tijdens de winter. Energieverspilling behoort dankzij het gebruik van automatische deuren dus tot het verleden.

Er bestaan automatische deuren voor elk pand en elke eis. Welk type deur u ook kiest, de personen- en industriële deuren van checkmade zorgen altijd en in elke situatie voor vlottere verkeersstromen van mensen en goederen, ongeacht het type gebouw waarin ze geplaatst worden.  Van eenvoudige geautomatiseerde inkomdeuren tot zware industriële branddeuren, dankzij onze ervaring en professioneel aanbod zorgen wij voor betrouwbare automatische deuren en veilige prestaties.

 

Wat zijn de voordelen van automatische deuren?

  • Hygiënisch
  • Tijdswinst
  • Verhoging van de veiligheid
  • Energiebesparing
  • Verhoging van de klantenbeleving
  • Snelle installatie voor onmiddellijk resultaat
  • Sterke prijs/kwaliteitsverhouding

Bestaande deuren automatiseren

U wil uw (bestaande) deuren automatiseren? Goed nieuws! Bijna elke bestaande deur valt te automatiseren. Uiteraard kijken we naar de staat waarin de deur zich bevindt, de energieprestaties van het bestaande exemplaar en het huidige mechanisme. Is de investering van de automatisatie nog verantwoord, dan helpen wij je graag bij de automatisatie ervan. Checkmade zorgt voor een snelle aanpassing waardoor u onmiddellijk geniet van het resultaat, zonder grote investering. Een win-win dus!

Waarom zou u bestaande deuren automatiseren?

Steeds vaker automatiseren wij bestaande deuren bij winkels, kantoorgebouwen en industriële panden. Het is efficiënter, veiliger en hygiënischer. Dus waarom niet zou u denken? Omwille van onderhoud en mogelijke reparatiewerken? Dat is niet nodig. Al onze automatische deuren zijn van premium brands én we bieden heldere onderhoudscontracten aan bij elk project. Zo bent u zeker van steeds goedwerkende, automatische deuren.

Ook het idee dat de bestaande deuren te zwaar zijn voor automatisatie is vaak onterecht. We beschikken over de krachtigste automatisering voor deuren, met de beste prestaties. Onze deurdrangers kunnen probleemloos deuren bewegen die tot ongeveer 400 kg wegen! De buitengewone kenmerken maken het mogelijk om het product aan te passen aan alle openbare en commerciële ruimten, waaronder ziekenhuizen en luchthavens, alsook aan toepassingen voor intensief gebruik.

Welke technieken gebruiken wij bij automatische deuren?

Afhankelijk van de noden van het bedrijf, de zwaarte van de deur en de hoeveelheid van gebruik kiezen we voor automatisaties met één of meerdere trek- en duwarmen. Ook voor brandwerende deuren hebben we passende oplossingen. Voor elke deur zoeken we een gepersonaliseerde oplossing, met batterijen, veiligheidssensoren, programmakeuzeschakelaars, dubbele-deurcontrole en meer. Deuren die automatisch sluiten en openen zijn de perfecte oplossing qua veiligheid en betrouwbaarheid voor alle zware toepassingen. We houden rekening met de geldende Europese richtlijnen, inclusief EN 16005 en zijn ook beschikbaar in de lage-energiemodaliteit.
Ook qua bediening kan je verschillende kanten uit; je kan opteren voor een badge, op een sensor, een klavier, ..

 Is er een deur die automatisatie nodig heeft? Checkmade heeft de oplossing.

automatische deur duw- en trekarm

Onderhoud en reparatie

Automatische deuren vragen onderhoud. Niet veel en niet vaak, maar een systematisch onderhoud van een automatische deur is noodzakelijk om zo lang mogelijk van uw investering te genieten. Bij het automatiseren van een deur of het plaatsen van een nieuwe automatische deur bieden wij steeds een onderhoudscontract aan. Dit bevat het reguliere onderhoud plus de dienst om bij problemen een herstelinterventie in te roepen. Automatische deuren door checkmade, dat is zorgeloos bezoekers verwelkomen.

Neem contact met ons op en samen bekijken we uw wensen, noden en de verschillende mogelijkheden.

contact