Automatische deuren

Automatische deuren zijn een enorme meerwaarde voor uw pand. Ze geven het een moderne uitstraling, het gevoel van welkom te zijn, gecombineerd met een uitstekende beveiliging. Daarbovenop zorgen automatische deuren ook voor een beperkt energieverlies. Er zijn heel veel mogelijkheden wanneer u kiest voor automatische deuren. De personen- en industriële deuren van checkmade zorgen er altijd voor dat mensen en goederen op vlotte, efficiënte en veilige wijze kunnen circuleren, ongeacht het type gebouw. Wij bieden steeds een grote kracht en maximale controle voor betrouwbare en veilige prestaties.

VOORDELEN VAN AUTOMATISCHE DEUREN

  • Hygiënischer
  • Tijdswinst
  • Verhoging van de veiligheid
  • Snelle installatie voor onmiddellijk resultaat
  • Energiewinst
  • Geen torenhoge financiële kost

Bestaande deuren automatiseren

U wil uw (bestaande) deuren automatiseren? Goed nieuws! Bijna elke bestaande deur valt te automatiseren. Checkmade zorgt voor een snelle aanpassing waardoor u onmiddellijk geniet van het resultaat.

DEUREN AUTOMATISEREN

Bent u er ook van overtuigd dat u efficiënter, veiliger en hygiënischer kan werken met geautomatiseerde deuren? Dan bent u bij checkmade aan het juiste adres. We beschikken over de krachtigste automatisering voor deuren, met de beste prestaties. Onze deurdrangers kunnen probleemloos deuren bewegen die tot ongeveer 400 kg wegen! De buitengewone kenmerken maken het mogelijk om het product aan te passen aan alle openbare en commerciële ruimten, waaronder ziekenhuizen en luchthavens, alsook aan toepassingen voor intensief gebruik.

Het maakt alles veel eenvoudiger: met één automatisering en 2 verschillende armen kunnen alle mogelijke ingangen worden geconfigureerd. Duwarmen en trekarmen zijn mogelijk, ook voor brandwerende deuren. Indien nodig kunt u een gepersonaliseerde oplossing samenstellen door middel van toebehoren, zoals batterijen, veiligheidssensoren, programmakeuzeschakelaars en dubbele-deurcontrole toe te voegen.

automatische deur duw- en trekarm
Deze automatisering is de perfecte oplossing qua veiligheid en betrouwbaarheid voor alle zware toepassingen: hij is volledig conform Europese richtlijnen, inclusief de nieuwe norm EN 16005 en is getest tot 1.000.000 cycli. Om bijkomende veiligheid te garanderen in speciale omgevingen is de automatisering ook beschikbaar in de lage-energiemodaliteit.
Ook qua bediening kan je verschillende kanten uit; je kan opteren voor een badge, op een sensor, een klavier, …

Neem contact met ons op en samen bekijken we uw wensen, noden en de verschillende mogelijkheden. Op basis van onze jarenlange expertise, geven we u een correct en helder antwoord. Bij de installatie zorgen we steeds voor een professioneel team van plaatsers die uw project efficiënt behandelen. Naast installatie kan u bij ons ook terecht voor het onderhoud. Een continue service die de duurzaamheid van uw automatische deur garandeert.

contact