Het Binnenwerk – Sint-Niklaas – Toegangscontrole, camerabewaking, nooddeur

Het Binnenwerk, dat zijn ateliers voor creatieve ondernemers, start-ups, kunstenaars, ontwerpers, … in het centrum van Sint-Niklaas. Vroeger was de site een fabriekspand met grote ramen, hoge plafonds en brede deuren. Het industriële karakter hebben ze behouden. De ruimtes hebben ze gevuld met straffe ondernemers.

De eigenaars contacteerden ons omdat ze op zoek waren naar een oplossing om hun ateliers 24/7 toegankelijk te maken, maar tegelijk te waken over de veiligheid. Ons antwoord op hun vraag naar veiligheid met flexibiliteit was Ip-videofonie met toegangscontrole, 3 puntsloten, camerabewaking, branddetectie en een nooddeur.

Het Binnenwerk

‘We hebben contact genomen met checkmade omdat we een echte specialist zochten op vlak van toegangscontrole. We wouden een partij die met ons verhaal meedacht en met de gepaste oplossing kwam.’

Tine Drieghe
Eigenaar

Overtuigd? Plan meteen een gesprek met ons in!

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en laat ons weten welke jouw uitdagingen zijn. Wij contacteren u om een kennismakingsgesprek in te plannen of om uw vragen te beantwoorden.

“The entrance strategy is actually more important than the exit strategy.”
Edward Lampert