Site Access Management

Automatiseer de logistieke flows op uw site en verhoog de veiligheid én het rendement met Site Access Management (SAM). Deze yard management tool geeft u een direct en volledig overzicht van alle bezoekers, contractors, vrachtwagens en trailers.

Site Access Management

Een site access management systeem geeft uw organisatie de mogelijkheid om de totale kostprijs van uw logistieke processen te reduceren door het beheer van uw inkomende en uitgaande stroom van transporten te automatiseren.

Graag meer weten? Download nu onze brochure.

Hoe het werkt:
Alles start met een software interface tussen uw gekende processor en de hardware van checkmade. Bij contact op de site wordt de persoon in zijn gekozen taal verder geholpen volgens de juiste flow naar de juiste locatie. Ook bij vertrek verloopt alles automatisch. Nodige documenten kunnen automatisch geprint worden. Dit systeem vermijdt onnodige bewegingen op uw site en zorgt voor meer veiligheid, meer comfort en een veel kortere doorlooptijd.
Niet-aangekondigde bezoekers kunnen zichzelf dan weer ter plaatse aanmelden via een selfservice-onthaal en daar om toegang vragen. Wij zorgen voor de juiste automatisaties zodat alles toch persoonlijk, aangenaam en vlot verloopt.

Een Site Access Management of Yard Management Systeem is daarom de perfecte oplossing om 10 – 50% van de check-in en on-site doorlooptijd op uw logistieke sites te verminderen.

Bezoekersbeheer

Wanneer een werknemer een afspraak maakt met een bezoeker krijgt deze naast een agenda uitnodiging eveneens een e-ticket om zich bij aankomst aan te melden. Dit systeem beheert zowel de toegang voor individuele bezoekers als werknemers van onderaannemers.
Een Site Access Management systeem is een slimme en kostenefficiënte vorm van toegangscontrole die bovenal ook het comfort voor uw bezoekers verhoogt.

Checkmade, access made to work.