Futureproof werken

Telewerken is hot en zal ook in de toekomst veel meer ingezet worden. De coronacrisis heeft de kaarten grondig herschud. Veel organisaties geven aan om hun kantoren te verkleinen of om anders in te richten. U wil uw klanten, medewerkers en leveranciers een veilig een aangenaam gevoel bieden. Een vriendelijk en hygiënisch onthaal zal dé sleutel zijn voor futureproof werken.

 

EEN CONTACTLOOS ONTHAAL

Onderzoek en trends tonen aan dat we na deze crisis anders met elkaar zullen én willen omgaan. We willen hygiënischer werken en onszelf en onze naasten meer beschermen. Checkmade beschikt over de tools die dit toelaten én tegelijk ook zorgen voor meer rendement.

Onze oplossingen:

1. Anti-Corona onthaal: uw receptie of logistiek onthaal bacterievrij. Niet met plexiglas, wel via een aanmeldkiosk met QR-scanners of een sms-code waardoor menselijk contact niet nodig is en niemand het risico loopt besmet te raken.
2. Bestaande deuren automatiseren: checkmade kan zo goed als elke deur automatiseren zodat u geen klink meer hoeft vast te nemen. Een snelle ingreep met onmiddellijk resultaat zonder een al te grote financiële impact. Ook draai- en schuifdeuren behoren tot ons gamma.
3. Koortsscanners: snel en efficiënt personen de toegang ontzeggen wanneer ze koorts hebben. Een handige tool, zowel voor kleine aantallen als de grote massa.
4. Personen-telling: Hoeveel personen bevinden zich in uw gebouw, winkel of op uw site? Via de installatie van een camera met personendetectie, weet u perfect hoeveel personen aanwezig zijn. U kan zelfs het ‘verkeer’ regelen door de installatie van verkeerslichten die aanduiden of u al dan niet binnen mag.
5. Parkingtelling: Een correct en realtime overzicht van hoeveel wagens zich op uw parking bevinden. Dankzij de voertuigtelling van checkmade verhoogt u de veiligheid en behoudt u de controle over uw parking.
6. Site Access Management (SAM): Optimaliseer de flow van uw logistiek. Laat leveranciers en contractors zich op voorhand digitaal aanmelden zodat ze ook automatisch naar de juiste plaatsen worden gestuurd en dat in hun eigen taal.

Bekijk hier onze video en zie hoe een contactloos onthaal werkt, zowel voor personen als voor vrachtverkeer

Bent u klaar om futureproof te werken?
Wilt u uw organisatie futureproof maken?

Contacteer ons om uw project te bespreken.