Checkmade voorziet ZNA Hoboken van nieuwe betaalparking

Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) te Hoboken blikt terug op een meer dan succesvol project met checkmade. Hun parking met 2 in- en uitritten werd een betaalparking met 5 slagbomen. Reden genoeg om een gesprek aan te gaan met Luc Govaerts, verantwoordelijke van de technische dienst, om te polsen naar de samenwerking en het resultaat.

Luc: ”De reden waarom we checkmade hebben ingeschakeld, was omdat ons verplegend personeel geen plaats meer vond om te parkeren. De parking was vroeger vrij toegankelijk en er hoefde niet betaald te worden. Dat maakte dat veel buurtbewoners onze parking ook als privéparking gebruikten. Onze shiften in het ziekhuis wisselen tussen 6 en 7 uur ‘s ochtends. Er moet dus een pak personeel parking vinden rond dat tijdstip. Op dat moment zijn de buurtbewoners nog niet naar hun werk, dus ons personeel moest heel lang rondrijden of heel ver parkeren waardoor ze te laat aan hun shift begonnen. Dat heeft uiteraard een impact op onze zorg en onze patiënten en dat konden we niet langer aanzien. Daarom hebben we de stap gezet naar een betaalparking”
“We kunnen wel echt van een enorme verbetering spreken. Zowel ons personeel, als onze patiënten en bezoekers hebben voldoende plaats.”

Hoe heeft u de samenwerking ervaren?
“Zeer positief! Ik vind service enorm belangrijk. Service is goud waard. Ik wil op mijn leveranciers kunnen rekenen. Dat is voor mij veel meer waard dan de kostprijs. En die service heb ik bij checkmade zeker mogen ervaren.”

Hoe is de situatie intussen veranderd?
Luc: “We kunnen wel echt van een enorme verbetering spreken. Zowel ons personeel, als onze patiënten en bezoekers hebben voldoende plaats. Het is zeker niet zo dat we onze parking onbetaalbaar hebben gemaakt. We hanteren democratische prijzen, maar om een volledige dag te parkeren of verschillende dagen per week loopt dat uiteraard wel op. Dat geld hebben de buurtbewoners er niet voor over, dus zijn zij op zoek gegaan naar andere oplossingen. Dat was zeker geen evidentie, maar door open en heldere communicatie hebben we wel op begrip kunnen rekenen.”

Waarom hebben jullie voor checkmade gekozen?
“We hebben verschillende partijen aangeschreven toen we onze parking onder handen wouden laten nemen. Checkmade gaf ons het meest kwalitatieve gevoel. Ze waren niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste. Checkmade was de partij die echt met ons meedacht en aan alle criteria die we voorop gesteld hadden, kon beantwoorden. Ik kon vooral appreciëren dat ze naar ons geluisterd hebben en onze bezorgdheden en wensen hebben meegenomen in de offerte.”

HEEFT U OOK EEN PARKING DIE U ANDERS WIL INRICHTEN? CONTACTEER CHECKMADE VOOR EEN GRATIS ANALYSE EN EEN CORRECT ADVIES.
info@checkmade.be Tel +32 (0)52 45 94 44