Mag het wat sneller gaan?

snellooppoort checkmade

Bent u op zoek naar een oplossing om het klimaat beter te regelen, meer energie te besparen en tegelijk uw toegang onder controle te houden? Dan bent u allicht gebaat met een snellooppoort.
Een snellooppoort kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Ons aanbod is te verkrijgen in verschillende formaten, wat hen geschikt maakt voor eindeloze toepassingen.
Zelfs een standaard-deur kan je vervangen door middel van een snellooppoort. Door hun snelle bewegingen, worden ze heel vaak ingezet in productieruimtes, magazijnen en logistieke sites.

“Een uitstekende toepassing om zowel efficiëntie als veiligheid in te bouwen voor uw medewerkers.”

De voordelen van een snellooppoort:

– Energiebesparend
– Tijdbesparend
– Verhoogt de veiligheid
– Snelle terugverdientijd
– Te verkrijgen in verschillende afmetingen en materialen (o.a. doorzichtig)
– Eenvoudig te monteren
– Weinig onderhoud

Onze snellooppoorten zijn gemaakt om te presteren onder hoge bedrijfseisen. Ze verbeteren de veiligheid, efficiëntie en hygiëne in uw gebouw. Het is de perfecte toepassing om uw opslag, productie, koelcellen of cleanrooms van optimale temperaturen te voorzien.

Waarom kiezen voor checkmade?

Als installateur kunnen we u voorzien van een heel breed gamma snellooppoorten. Eerst en vooral gaan we in op uw specifieke situatie en zullen we enkel en alleen voorstellen wat ons de meest ideale oplossing lijkt. Als nichespeler in toegangscontrole- en toegangsautomatisatie, zijn we echte experten in ons vak. U kan dus zowel ons advies als onze installateurs met een gerust hart vertrouwen.

Contacteer ons om uw project te bespreken.

 

snellooppoort checkmade