Universitair Verplegingscentrum Brugmann – Cashless betaalautomaten

Het Universitair Verplegingscentrum Brugmann vertegenwoordigt één van de grootste ziekenhuisstructuren van Brussel. Het UVB koos Checkmade als partner voor het optimaliseren van het parkingbeheer.

 

Parkingbeheer met cashless betaalautomaten

Het UVB is voortdurend op zoek naar architecturale verbeteringen zowel voor de patiënt als voor de bezoeker. Om de bezoekersstroom in goede banen te leiden koos het UVB voor Checkmade als partner voor het optimaliseren van het parkingbeheer.

Mobiel slagboomeiland
De twee gescheiden parkings hebben een dubbele uitrit. Het mobiel slagboomeiland kan eenvoudig worden verplaatst zodat ook groot transport gemakkelijk kan in- en uitrijden op de parking.

Cashless betalingssysteem
Bezoekers kunnen betalen door middel van een cashless betalingssysteem. Met een cashless betalingssysteem verhoogt de efficiëntie en verlopen betalingen veel vlotter dan met een klassieke cashbetaalautomaat.
 

Overtuigd? Plan meteen een gesprek met ons in!

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en laat ons weten welke jouw uitdagingen zijn. Wij contacteren u om een kennismakingsgesprek in te plannen of om uw vragen te beantwoorden.

“The entrance strategy is actually more important than the exit strategy.”
Edward Lampert