helpdesk +32 (0)52 45 94 44
Selecteer een pagina

Yard Management

Intelligente Yard Management Systemen (YMS) geven uw organisatie de mogelijkheid om de totale kostprijs van uw logistieke processen te reduceren door het beheer van uw inkomende en uitgaande stroom van transporten te automatiseren.

WAT IS EEN YARD MANAGEMENT SYSTEM?

Alles draait bij Yard Management Systems (YMS) rond een self service portaalsite (een webgebaseerde applicatie die zowel voor uw medewerkers als uw bezoekers overal toegankelijk is). Wanneer uw bezoeker aankomt kan hij zich inchecken op deze site met een e-ticket dat hij op voorhand heeft ontvangen. Niet-aangekondigde bezoekers kunnen zich ter plaatse aan het self service loket registreren en direct om toegang vragen. Dit vermindert de wachttijd en zorgt voor een vlottere ontvangst.  

 

De synergie tussen fysische en digitale beveiliging van logistieke sites en hun informatiestromen vormt
in de komende jaren een uitdaging voor elke onderneming.

 

– DHL Logistics Trends Radar

HOE WERKT YARD MANAGEMENT IN DE PRAKTIJK?

BEZOEKERSBEHEER

Wanneer een werknemer een afspraak maakt met een bezoeker krijgt deze naast een agenda uitnodiging eveneens een e-ticket voor de portaalsite. Eens aangekomen in het gebouw kan uw bezoeker zich met dit e-ticket aanmelden en inchecken in uw organisatie. Uw Yard Management portaal beheert zowel de toegang voor individuele bezoekers als werknemers van onderaannemers.

Een Yard Management Systeem is een slimme en kostenefficiënte vorm van toegangscontrole die bovenal ook het comfort voor uw bezoekers verhoogt.

TOEGANGSCONTROLE EN LOGISTIEK BEHEER

Door te integreren met uw bestaande toegangscontrole en systemen voor logistiek beheer heeft de bezoeker automatisch toegang tot de juiste zones op uw logistieke sites hetgeen u een pak administratief werk bespaart. Na het bezoek wordt de toegang automatisch weer gedeactiveerd.

Een Yard Management Systeem is daarom de perfecte oplossing om 10 – 50% van de check-in en on-site doorlooptijd op uw logistieke sites te verminderen.

dynamic-access-management-checkmade-1

Plannen voor toegangsautomatisatie?

Blijf op de hoogte van onze realisaties.

Bedankt. Wij houden u op de hoogte.