Uw klantenzone

Voor onze klanten gaan we steeds tot het uiterste. Ook na verkoop, garanderen we een uitstekende service. We hebben een klantenportaal waar elke klant terecht kan en een handig overzicht heeft van alle diensten en eventuele tickets.

Heeft u een nieuw issue? Dan maakt u ook in deze klantenzone een ticket aan. Op die manier verschijnt deze direct in ons systeem en kunnen we u het snelst helpen. 

 

Soorten Service 

Preventief onderhoud

Om uw installaties langdurig en optimaal te laten functioneren zijn wij van mening dat een jaarlijkse controle belangrijk is. Hiervoor brengen we u een aantal maal per jaar een onderhoudsbezoek d.m.v. een preventieve interventie. Wij geven hierbij voorrang bij het inplannen en uitvoeren van uw interventie. U geniet bovendien van een korting op werkuren en verplaatsing.

Omnium onderhoud 

Bied uzelf en uw bezoekers een maximaal comfort met onze omnium onderhoudsdienst. Het Omnium onderhoud omvat bovenop een preventief onderhoud eveneens de vervanging van onderdelen door gebrekkige werking alsook de verplaatsing en werkuren voor alle interventies.

Service Level Agreement

Elk onderhoudscontract kan uitgebreid worden met een Service Level Agreement (SLA) en een Software Maintenance Agreement (SMA).

Helpdesk

De telefonische helpdesk is bereikbaar tijdens de kantooruren.
(ma-vr: 08.00-17.00) op +32 (0)52 45 94 44

Op zoek naar de sleutel voor een nieuwe job?

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers. Bekijk alle openstaande vacatures op onze jobspagina. Spontaan solliciteren? Bezorg ons jouw cv.

dynamic-access-management-checkmade-1

Plannen voor toegangsautomatisatie?

Blijf op de hoogte van onze realisaties en ontdek als eerste de nieuwe mogelijkheden op vlak van toegangscontrole.

Bedankt. Wij houden u op de hoogte.