Parkingbeheer ZNA Hoboken

,
Parkingbeheer ZNA Hoboken

Checkmade blikt terug op een meer dan succesvol project bij Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) te Hoboken. Hun parking met 2 in- en uitritten werd een betaalparking met 5 slagbomen. Reden genoeg om een gesprek aan te gaan met Luc Govaerts, verantwoordelijke van de technische dienst, om te polsen naar de samenwerking en het resultaat.

Luc: ”De reden waarom we checkmade hebben ingeschakeld, was omdat ons verplegend personeel geen plaats meer vond om te parkeren. De parking was vroeger vrij toegankelijk en er hoefde niet betaald te worden. Dat maakte dat veel buurtbewoners onze parking ook als privéparking gebruikten. Onze shiften in het ziekhuis wisselen tussen 6 en 7 uur ‘s ochtends. Er moet dus een pak personeel parking vinden rond dat tijdstip. Op dat moment zijn de buurtbewoners nog niet naar hun werk, dus ons personeel moest heel lang rondrijden of heel ver parkeren waardoor ze te laat aan hun shift begonnen. Dat heeft uiteraard een impact op onze zorg en onze patiënten en dat konden we niet langer aanzien.
Daarom hebben we de stap gezet naar een betaalparking”

“We kunnen wel echt van een enorme verbetering spreken. Zowel ons personeel, als onze patiënten en bezoekers hebben voldoende plaats.”

 

Download hier het volledige interview: 

Parking ZNA

FREE DOWNLOAD

Mail de link naar:

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dynamic-access-management-checkmade-1

Plannen voor toegangsautomatisatie?

Blijf op de hoogte van onze realisaties en ontdek als eerste de nieuwe mogelijkheden op vlak van toegangscontrole.

Bedankt. Wij houden u op de hoogte.