Toegangsautomatisatie dankzij handige speedgates

Een speedgate is een poort die open en dicht schuift. U vindt ze terug in verschillende formaten. Een speedgate is een handige manier om uw gebouw of terrein te beveiligen en verkleint de wachtrijen bij de doorgang.

HOE WERKT HET?

Een gekend voorbeeld van een speedgate is wanneer u in een luchthaven uw boarding pass scant. Een andere toepassing van een speedgate vindt u bij het afsluiten van een deel van uw site of gebouw. Dan functioneert een speedgate als een snelvouwhek met panelen die zich geruisloos openen en sluiten. Ze zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik en ook architecturaal verantwoord. Vaak worden ze geïnstalleerd in combinatie met een slagboom. Een speedgate is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Een speedgate van checkmade voldoet aan alle veiligheidseisen en vormt een ideale beveiliging voor bijvoorbeeld een parkeergarage doordat de hele opening is afgesloten.

VOORDELEN VAN SPEEDGATES

  • Zowel binnen als buiten te plaatsen: Onze speedgates kunnen zowel binnen als buiten (overdekt) geplaatst worden. 
  • Verhoogt de veiligheid: Enkel bezoekers met een geldige pas, geraken binnen. 
  • Verschillende uitvoeringen: U heeft zelf de mogelijkheid om te kiezen waarmee u een speedgate wil uitrusten. Gaat u voor een basisversie of kiest u voor de uitvoering met verschillende opties? U bepaalt zelf wat u nodig heeft.

Benieuwd naar onze speedgates en installatie? Contacteer ons voor meer informatie.

dynamic-access-management-checkmade-1

Plannen voor toegangsautomatisatie?

Blijf op de hoogte van onze realisaties en ontdek als eerste de nieuwe mogelijkheden op vlak van toegangscontrole.

Bedankt. Wij houden u op de hoogte.