FUTUREPROOF WORKING

Opstarten na de Coronacrisis is niet evident. Uw klanten, medewerkers, leveranciers en partners een veilig gevoel bieden ook niet. Corona heeft de kaarten herschud. Een stevige handdruk zal niet langer aanzien worden als een vriendelijk onthaal. Gelukkig hebben wij wel alles in huis om een veilig en professioneel onthaal te bieden. 

EEN CONTACTLOOS ONTHAAL

Onderzoek en trends tonen aan dat we na deze Corona-heisa anders met elkaar zullen én willen omgaan. We willen hygiënischer werken en onszelf en onze naasten meer beschermen. Checkmade beschikt over de tools die dit toelaten én tegelijk ook zorgen voor meer rendement. 

Onze oplossingen: 

1. Anti-Corona onthaal: uw receptie of logistiek onthaal bacterievrij. Niet met plexiglas, wel via een aanmeldkiosk met QR-scanners of een sms-code waardoor menselijk contact niet nodig is en niemand het risico loopt besmet te raken. 

2. Bestaande deuren automatiseren: checkmade kan zo goed als elke deur automatiseren zodat u geen klink meer hoeft vast te nemen. Een snelle ingreep met onmiddellijk resultaat zonder een al te grote financiële impact. Ook draai- en schuifdeuren behoren tot ons gamma.

3. Koortsscanners: snel en efficiënt personen de toegang ontzeggen wanneer ze koorts hebben. Een handige tool, zowel voor kleine aantallen als de grote massa. 

4. Personen-telling: Hoeveel personen bevinden zich in uw gebouw, winkel of op uw site? Via de installatie van een camera met personendetectie, weet u perfect hoeveel personen aanwezig zijn. U kan zelfs het ‘verkeer’ regelen door de installatie van verkeerslichten die aanduiden of u al dan niet binnen mag.​​

5. Parkingtelling: Een correct en realtime overzicht van hoeveel wagens zich op uw parking bevinden. Dankzij de voertuigtelling van checkmade verhoogt u de veiligheid en  behoudt u de controle over uw parking.

6. Peripass of Yard Management: Optimaliseer de flows van uw logistiek. Laat leveranciers en contractors zich op voorhand digitaal aanmelden zodat ze ook automatisch naar de juiste plaatsen worden gestuurd en dat in hun eigen taal. 

Bekijk hieronder onze video en zie hoe een contactloos onthaal werkt, zowel voor personen als voor vrachtverkeer:

Onderzoek en trends tonen aan dat we hygiënischer willen werken en onszelf en onze naasten willen beschermen

 

– Sven De Keukeleire – checkmade

FUTUREPROOF WERKEN

Bent u klaar om futureproof te werken? Positioneer uw winkel, bedrijf of site als een onderneming die hier is om te blijven.
Contacteer ons om uw project te bespreken. 

Met deze nieuwe manier van werken toont u dat u investeert in de toekomst en in ieders veiligheid.

dynamic-access-management-checkmade-1

Plannen voor toegangsautomatisatie?

Blijf op de hoogte van onze realisaties en ontdek als eerste de nieuwe mogelijkheden op vlak van toegangscontrole.

Bedankt. Wij houden u op de hoogte.