Mechatronic Access Control

Mechatronic Access Control (MAC) geeft uw organisatie de mogelijkheid om het toegangsbeheer van al uw gebouwen en remote locaties te beheren door middel van een intelligente sleutel. Met deze sleutel beheert u de toegang tot elke locatie vanop afstand.

HOE WERKT MAC (Mechatronic Access Control)?

Alles draait bij MAC rond de combinatie van een intelligente sleutel (mechatronic key) met een digitaal sleutelplan. De programmatie van de toegangsrechten gebeurt in de sleutel zelf waardoor 1 sleutel kan gebruikt worden om de toegang tot meerdere locaties te beheren. Door elke site uit te rusten met een mechatronische sleutel geeft u aan elke bezoeker op het juiste tijdstip de juiste toegangsrechten.

De synergie tussen fysische en digitale beveiliging van logistieke sites en hun informatiestromen vormt
in de komende jaren een uitdaging voor elke onderneming.

 

– DHL Logistics Trends Radar

INTELLIGENT SLEUTELPLAN

Onderaannemers, service personeel, medewerkers, … Weet u nog wie zich op welke locatie bevindt, op welk tijdstip en voor hoelang? Tijdsregistratie wordt voortaan kinderspel. Al deze gegevens beheert u vanuit 1 digitaal sleutelplan: Visueel aantrekkelijk en makkelijk in gebruik.

1 SLEUTEL VOOR ELKE LOCATIE

Mechatronic Access Control kan makkelijk geïnstalleerd worden op uw bestaande deuren, poorten, etc. Er is geen extra bekabeling nodig. Enkel de bestaande cilinder wordt vervangen door een mechatronische cilinder. De communicatie tussen de sleutel en de beheersapplicatie gebeurt volledig draadloos via een beveiligde verbinding in de cloud..

dynamic-access-management-checkmade-1

Plannen voor toegangsautomatisatie?

Blijf op de hoogte van onze realisaties en ontdek als eerste de nieuwe mogelijkheden op vlak van toegangscontrole.

Bedankt. Wij houden u op de hoogte.