Camerabewaking in de cloud

Klassieke systemen voor camerabewaking slaan de opgenomen beelden nog vaak op via een lokale server.  Hiervoor is veel opslagcapaciteit en rekenkracht van de server nodig. Dit kan eventueel een risico vormen bij verlies van de data, bijv. door brand of een ander incident waardoor de data op de server niet meer bereikbaar zijn. Wanneer de beschikbaarheid van deze data ‘mission-critical’ wordt, is IP camerabewaking met opslag in de cloud een zeer betrouwbaar alternatief.

HOE WERKT HET?

Omschakelen van een IP camera met serveropslag naar een IP camera met cloud opslag is heel eenvoudig. De beelden worden i.p.v. naar de lokale server, via een beveiligde VPN connectie over het internet, opgeslagen in een ‘private cloud omgeving‘. Uw private cloud omgeving is permanent bereikbaar via de cloud software waarmee u uw opgeslagen beeldmateriaal moeiteloos oproept en beheert. U hoeft lokaal op uw pc geen enkele software meer te installeren. Als u nu reeds via een internet browser op het internet surft, heeft u alles in huis om camerabewaking in de cloud op te zetten.

VOORDELEN VAN CAMERABEWAKING IN DE CLOUD

  • Uw software is altijd up-to-date: u hoeft zelf nooit geen updates meer te doen van uw software. Dit gebeurt automatisch in de cloud.
  • 100% veilige backup: uw private cloud omgeving zit in een netwerk van verschillende fysische servers. De kans op een hardware falen wordt daarmee zou goed als uitgesloten. 99,99% up-time is verzekerd.
  • Bespaar op elektriciteit: een lokale server verbruikt veel stroom. Met een private cloud omgeving bespaart u jaarlijks op uw stroomverbruik.
  • Transparante kostprijs: doordat u maandelijks een all-in vaste fee betaalt, heeft u uw cash flow perfect onder controle.

 

dynamic-access-management-checkmade-1

Plannen voor toegangsautomatisatie?

Blijf op de hoogte van onze realisaties en ontdek als eerste de nieuwe mogelijkheden op vlak van toegangscontrole.

Bedankt. Wij houden u op de hoogte.