Access automation

Het belang van geautomatiseerde toegangscontrole neemt dagelijks toe. Wij bekijken samen met u hoe wij uw logistieke processen perfect kunnen laten samenwerken met onze intelligente toegangscontrolesystemen. Op die manier bespaart u voor uzelf, uw leveranciers en uw klanten tijd en geld.

aanmeldkiosken

Wanneer een vrachtwagenchauffeur komt laden of lossen, begeleiden we hem naar een aanmeldzuil die een picking order doorstuurt naar uw magazijnier. Beiden weten naar welke locatie ze zich moeten begeven.

Draadloos

De oplossingen voor toegangsautomatisatie van Checkmade werken via een draadloze verbinding en communiceren realtime met uw ERP software. Wij leveren maatwerk op basis van uw behoeften.

Ocr gates

Om het in- en uitrijden van een druk bezochte terminal te vergemakkelijken, zijn OCR gates de ideale oplossing. Een OCR gate laat toegangscontrole toe op basis van optische karakter herkenning.

camera’s

Intelligente camera’s worden o.a. ingezet voor nummerplaatherkenning bij het inrijden van uw terminal, parking of stockplaats. Deze data worden samen met andere informatie opgeslagen in uw eigen software.

Doors

Brandwerende deuren, inbraakwerende deuren en geluidswerende deuren: wij plaatsen meer dan 1.000 veiligheidsdeuren per jaar. Al onze deuren voldoen uiteraard aan de strenge EU normen inzake inbraakwerendheid en brandwerendheid. Daarnaast plaatsen wij industriële sectionaalpoorten en brievenbusgehelen voor elk type gebouw.

DEUREN

Checkmade levert en plaatst kwalitatieve veiligheidsdeuren en stalen deuren.

Poorten

Sterk staaltje techniek: sectionaalpoorten voor industriële toepassingen.

brievenbussen

Checkmade maatwerk. Ons kwalitatief gamma aan brievenbusgehelen.

sluitplannen

Checkmade Key Master Chart: het sluitplan op maat van elke organisatie.

Access control

Op plaatsen waar het toegangsbeheer en de automatische personendetectie van groot belang is, installeren wij  o.a. badgelezers, codeklavieren, perimeterdetectiesystemen, en biometrische lezers.

Badgelezers

De meest gebruikte vorm van toegangscontrole is nog steeds een kaart of een badge. Kaarten en badges kan u op een gemakkelijke manier blokkeren indien iemand ze verliest, steelt of wanneer ze niet worden teruggevonden wanneer iemand uw bedrijfsgebouw verlaat.

codeklavieren

Met een codeklavier kan u de toegang tot uw gebouw beperken met een geheime code. Los van het feit of iemand met een badge, een vingerafdruk of een code toegang wil tot uw gebouwen, kan u verschillende groepen van gebruikers instellen met hun eigen toegangsrechten.

offline en online

Online toegangscontrole is nog steeds de meest gebruikte vorm van toegangscontrole. Checkmade biedt eveneens oplossingen voor offline toegangscontrole met decentraal beheer waarbij bijv. een smartphone, een smartcard of een keytag als intelligente sleutel kan dienen.

tijdregistratie

Wij optimaliseren het volledige proces van o.a. werktijdsregistratie en toegangsrechten beheer. Zowel uw medewerkers als uw bezoekers beschikken hiervoor over geïndividualiseerde badges of kaarten. Ook een integratie met Check-in-at-Work is mogelijk.

Cameras

Wij installeren een ruim gamma van bewakingssystemen zoals IP camera’s, HD camera’s en perimeterdetectiesystemen. Uw camerabeelden worden hierbij lokaal of in de cloud opgeslagen om achteraf te kunnen raadplegen.

IP camera’s

Digitale IP camera’s registreren videobeelden van elke beweging op uw parking, uw bedrijventerrein en ook in uw gebouwen. Traditionele camerabewaking kan eventueel gecombineerd worden met perimeterdetectie. Op die manier vermijdt u dat ongewenste bezoekers uw bedrijventerreinen betreden.

HD camera’s

Checkmade biedt in combinatie met perimeter detectie ook oplossingen voor camerabewaking voor bedrijfsterreinen, events, … etc. (Super) high definition en Megapixel camera’s bieden hiervoor een perfecte oplossing. Achteraf worden de beelden gebruikt voor een video-analyse.

perimeterdetectie

Naast de beveiliging van uw parking en toegangscontrole voor uw bedrijfsgebouwen, bieden wij ook verschillende oplossingen voor de beveiliging van uw bedrijfsterreinen. Perimeterdetectie stelt u in staat om via sensoren op bijv. een omheining of hekwerk te detecteren wanneer iemand uw bedrijfsterrein benadert.

cameranetwerk

Beveiliging van uw gebouwen en terreinen kan door 1 zwart-wit of kleurencamera’s of een netwerk van intelligente camera’s (CCTV) die elk op zich digitale beelden opnemen die permanent worden opgeslagen. De beelden worden opgeslagen in de cloud of op uw lokale server. U kan ze achteraf steeds raadplegen.

Safes & vaults

Installatie, transport, opslag en verhuizing van kluizen en brandkasten. Dankzij onze jarenlange expertise in de financiële bankensector vindt u onze brandkasten in bijna iedere Belgische bankinstelling terug.

Brandkasten

Onze brandkasten vindt u terug in vrijwel elke Belgische bank . Transport, plaatsing en opslag: ons team kan het aan.

kluizen

Zowel voor particullieren als voor bedrijven verzorgen wij de levering en plaatsing van kluizen en brandkasten.

transport

Zorgenvrij en veilig transport van uw kostbare bezittingen zoals brandkasten, verkoopautomaten, … enz.

verhuizingen

Projectverhuizingen, industriële verhuizingen of museale verhuizingen: wij zorgen ervoor dat dit feilloos verloopt.

Parkings

Hoe dikwijls komt het niet voor dat iemand voor een korte periode uw parkeerterrein gebruikt zonder daarvoor toestemming te hebben? Wij bekijken samen met u wat voor uw onderneming de beste oplossing is om uw parking rendabel te maken en uw bezoekers met een gerust gevoel te begeleiden.

slagbomen

Wanneer een bezoeker uw parking oprijdt, begeleiden we hem naar een aanmeldzuil of ticket automaat waar een ticket wordt afgedrukt dat enkel gedurende een bepaalde tijd bruikbaar is. Op die manier vermijdt u dat ongewenste bezoekers uw parkeerplaatsen innemen en wordt uw parking rendabel.

nummerplaten herkennen

Bij het inrijden van uw parking herkent een intelligente camera de nummerplaat van het voertuig dat uw parking oprijdt. Deze gescande nummerplaten worden vervolgens opgeslagen in uw database. Voor uw bezoekers verhoogt dit hun veiligheidsgevoel wanneer ze uw parking gebruiken.

parkeertickets

Parkingbeheer is meer dan enkel een slagboom installeren. Met Checkmade ontwikkelt u uw parking doelgericht en maakt u uw parking rendabel. Wij plaatsen kasten, zuilen, ticket automaten en betaalautomaten en zorgen voor de nodige software om de veiligheid van u en uw bezoekers optimaal te regelen.

camerabewaking

Zowel voor uzelf als voor uw bezoekers neemt een camerabewakingssysteem het gevoel van onveiligheid op uw parking weg. Wij kunnen uw parking voorzien van intelligente camera’s. Onze camera’s zijn high definition digitale camera’s zodat u de beelden moeiteloos achteraf kan bekijken.

dynamic-access-management-checkmade-1

Plannen voor toegangsautomatisatie?

Blijf op de hoogte van onze realisaties en ontdek als eerste de nieuwe mogelijkheden op vlak van toegangscontrole.

Bedankt. Wij houden u op de hoogte.